قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۱۲/۱۳ - ۰۹:۲۴
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتگو با «سراج 24»:

کمیسیون ماده 10 احزاب نباید به مسئولان احزاب منحل مجوز تأسیس حزب جدید بدهد/مجوز به اعضای احزاب منحل تمسخر قانون است

محسن کوهکن گفت: رای انحلال یک حزب متوجه اشخاص است یعنی این افراد در رفتار حزبی مرتکب رفتار و اعمالی شده اند که به حکم قانون ، محکمه قضایی آن حزب را منحل کرده است.

کمیسیون ماده 10 احزاب نباید به مسئولان احزاب منحل مجوز تأسیس حزب جدید بدهد/مجوز به اعضای احزاب منحل تمسخر قانون است

محسن کوهکن، نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفت وگو با خبرنگار «سراج24» با اشاره به درخواست حزب اتحاد ملت ایران به کمیسیون ماده 10 احزاب و شروع فعالیت برخی عناصر اصلی حزب منحله مشارکت در این قالب جدید گفت: وقتی وضعیت یک حزب توسط قانون و دستگاه قضایی بررسی می شود و انحلال آن اعلام می شود به این مفهوم نیست که محل حزب ، دفتر ، صندلی ، خودکار ، قلم و کاغذ مورد استفاده در حزب مشکل داشته است و رای دادگاه علیه این ها است ؛ بلکه رای دادگاه علیه افراد است یعنی بدون وجود افراد و اشخاص اساسا یک حزب معنا و مفهوم ندارد.

وی افزود: آنچه که مسلم است این است که رای صادر شده متوجه اشخاص است یعنی این افراد در رفتار حزبی مرتکب رفتار و اعمالی شده اند که به حکم قانون ، محکمه قضایی آن حزب را منحل کرد.

کوهکن تصریح کرد: کمیسیون ماده 10 وظیفه سنگینی را برعهده دارد و بدون ملاحظه و بر اساس عدالت و انصاف باید به این موضوع رسیدگی کند ؛ من اگر عضو کمیسیون ماده 10 باشم به همان افرادی که عضو شورای مرکزی یا هیئت مؤسس یا هر عنوان دیگری که در چارچوب اساسنامه یا مرامنامه حزب آورده شده است قطعا نباید مجوز بدهم زیرا این به سخره گرفتن و مسخره کردن قانون ، رای و حکم دادگاه خواهد بود.

نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: با کمیسیون ماده 10 احزاب است که دقیقا این موضوع را بررسی کند ؛ البته این امکان وجود دارد که پس از بررسی ببینند افرادی که طبق قانون متقاضی هستند افرادی نیستند که قبلا در حزب منحل شده مسئولیت داشتند که این امر جدایی است.

وی در ادامه افزود: این امکان هم وجود دارد که افراد متقاضی از همان حزب قبلی باشند منتهی تصمیم گیرندگان آن حزب نباشند یعنی جز افرادی نباشند که طبق آنچه در اساسنامه و مرامنامه آمده است مسئولیت رفتار حزبی را طبق قانون بر عهده می گیرند ؛ طبیعی است که در این رابطه باید با نگاه دیگری برخورد شود.

کوهکن در پایان تاکید کرد: آنچه مسلم است این است که اگر دقیقا همان افراد ، متقاضی یک حزب با نام جدید هستد پس آثار انحلال یک حزب چیست!؟ و آثار آن را چگونه باید ارزیابی کنیم؟

انتهای پیام/

 

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••